Leie buss

Moderne busser med god komfort

Er det tid for skoletur eller tur med jobben? Ved å leie buss med sjåfør sørger du for en behagelig og trygg reise for alle ombord. Hos Jenssen Turbuss kan du leie buss i ulike størrelser, og transportmiddelet kan dermed tilpasses etter gruppens størrelse. Du kan velge mellom busser med plass til alt fra 16 til 86 personer.

Jenssen turbuss

Skreddersydd tur

Jenssen turbuss

Hyggelige sjåfører

Jenssen turbuss

Miljøvennlige busser

Jenssen turbuss

God komfort

Hvorfor leie buss?

En busstur er en sosial og fin start på turen – enten dere skal reise kort eller langt. En erfaren sjåfør sørger for at alle får en behagelig tur, og det beste av alt er at hele turen kan skreddersys etter gruppens behov og ønsker. Når du leier buss, trenger du ikke å sjekke rutetabeller og finne ut hvordan du skal komme deg til bussholdeplassen. Bussen starter og avslutter turen der gruppen ønsker det, og avreisetidspunktet bestemmer dere helt selv.

Turbuss

leie-buss-feriereiser-jenssen-turbuss

Pakketurer

firmatur-leie-buss-jenssen-turbuss

Firmatur

leie-buss-skoletur-jenssen-turbuss

Skoletur

leie-buss-leirskole-jenssen-turbuss

Leirskole

Minibuss

leie-buss-maxi-taxi-jenssen-turbuss

MaxiTaxi

leie-buss-bussjåfør-jenssen-turbuss

Tips til turen

leie-buss-reise-sammen-jenssen-turbuss
Reis sammen

Sosialt og trivelig

Buss er det perfekte transportmiddelet, enten dere skal på klassetur, jobbreise, tur med gode venner eller fotballaget trenger transport til og fra cupen. I bussen er det god plass til alle, og turen blir garantert både sosial og morsom når alle kan reise sammen.

Sikkerhet først

Trygg bussreise fra A til Å

Sikkerhet er viktig, og når du leier buss med sjåfør fra Jenssen Turbuss kan du føle deg trygg på at sikkerheten er godt ivaretatt. Bussene har moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer, og alle våre Volvo-busser har alkolås for sjåføren.

ansatte-jenssen-turbuss
God komfort

Behagelige seter

Våre busser har komfortable skinnseter med spisebord og god benplass. Bussene har både WC og kjøkken med kjøleskap og kaffekoker, så her blir det ikke behov for unødvendige stopp underveis. Len dere tilbake og nyt turen!

Pakkereiser

Reis hvor du vil – når du vil. Du bestemmer når og hvor du vil reise. Vi tilbyr også egne pakketurer på forespørsel. Hva med for eksempel en vårtur til Lysefjorden eller Oktoberfest på Oset? Vil du ha en litt annerledes 50-årsfeiring? Lei en buss og ta med hele familien på en mini-Norgestur!

Busselskap med erfaring

Busselskapet Jenssen Turbuss har lang erfaring med å planlegge og arrangere turer for små og store grupper. Selskapet har drevet med persontransport med buss siden 1977, og har etter hvert fått mange faste kunder. Jenssen Turbuss disponerer busser til alle formål, og selv om nærområdet er Oslo og Viken, kan selskapet planlegge turer til hele Europa.

I bussene finner du 220 volt med USB-uttak slik at alle kan bruke og lade telefon, iPad og PC. Det er også DAB-radio, CD-spiller og DVD-spiller, så her er det gode muligheter for underholdning på veien. Vil du sørge for egen underholdning, eller planlegger du litt guiding underveis, er det mikrofoner ombord som kan benyttes.

Miljøvennlig å leie buss

Komfort og miljø: Velger du buss som transportmiddel, blir turen blir miljøvennlig enn dersom dere kjører flere biler. Bussene til Jenssen Turbuss har dessuten Miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp.

Et godt klima- og varmeanlegg sørger for perfekt temperatur og god luft under hele reisen. Alle bussene våre har stort bagasjerom, samt tilhengerfeste hvis det er behov for ekstra bagasjeplass.