Leie buss

Moderne busser med god komfort

Er det tid for skoletur eller tur med jobben? Ved å leie buss med sjåfør sørger du for å få en behagelig og trygg reise for alle ombord.

Hos Jenssen Turbuss kan du leie buss i ulike størrelser, og transportmiddelet kan tilpasses etter gruppens størrelse og behov. Du kan velge mellom busser med plass til alt fra 16 til 86 personer.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

Hvorfor leie buss?

En busstur er en sosial og fin start på turen – enten dere skal reise kort eller langt. En erfaren sjåfør sørger for at alle får en behagelig tur, og det beste av alt er at hele turen kan skreddersys etter gruppens behov og ønsker. Når du leier buss, trenger du ikke å sjekke rutetabeller og finne ut hvordan du skal komme deg til bussholdeplassen. Bussen starter og avslutter turen der gruppen ønsker det, og avreisetidspunktet bestemmer dere helt selv.

image

REIS SAMMEN

Sosialt og trivelig

Buss er det perfekte transportmiddelet, enten dere skal på klassetur, jobbreise, tur med gode venner eller fotballaget trenger transport til og fra cupen. I bussen er det god plass til alle, og turen blir garantert både sosial og morsom når alle kan reise sammen.

image

SIKKERHET FØRST

Trygg bussreise fra A til Å

Sikkerhet er viktig, og når du leier buss med sjåfør fra Jenssen Turbuss kan du føle deg trygg på at sikkerheten er godt ivaretatt. Bussene har moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer, og alle våre busser har alkolås for sjåføren.

image

GOD KOMFORT

Behagelige seter

Våre busser har komfortable skinnseter med spisebord og god benplass. Bussene har både WC og kjøkken med kjøleskap og kaffekoker, så her blir det ikke behov for unødvendige stopp underveis. Len dere tilbake og nyt turen!

Busselskap med erfaring

Jenssen Turbuss har lang erfaring med å planlegge og arrangere turer for små og store grupper. Vi har drevet med persontransport med buss siden 1977, og har etterhvert fått mange faste kunder. Nærområdet vårt er Oslo og Viken, men vi kan også planlegge turer til hele Europa.

I bussene finner du 220 volt med USB uttak. På denne måten kan alle bruke, og lade telefon, iPad og PC. De har også DAB-radio, CD-spiller og DVD-spiller. Med andre ord – godt muligheter for underholdning på veien. Bussene har også egne mikrofoner som kan brukes til underholdning eller guiding under turen.

Miljøvennlig å leie buss

Vi prioriterer komfort og miljø. Om du velger en av våre busser som transportmiddel, blir turen mer miljøvennlig enn om dere skulle kjørt flere biler. Bussene til Jenssen Turbuss har dessuten Miljømotor Euro 6. som bidrar til lavest mulig utslipp.

Et godt klima- og varmeanlegg sørger for perfekt temperatur, og god luft under hele reisen. Alle bussene våre har romslig bagasjerom, samt tilhengerfeste dersom det er behov for ekstra bagasjeplass. 

Om du vil reise ekstra miljøvennlig har vi også to el-busser som det er mulig å leie. De kjører 100% utslippsfritt.