Minibuss

Moderne minibuss til alle anledninger

Er du lei av å diskutere hvem som skal kjøre når vennegjengen eller kollegaene skal på tur? Når venninnene skal reise bort på jentetur, eller jobben drar på konferanse for å komme vekk fra tjas og mas, blir det gjerne til at noen må melde seg som sjåfør. Dette betyr at mens de fleste kan starte reisen på gårdsplassen hjemme, er det noen som må ha fokus på trafikken og å få alle trygt frem før de endelig kan senke skuldrene og kose seg med de andre.

Slik trenger det ikke å være. Om du leier minibuss med sjåfør, vil hele reisefølget få en like avslappende og behagelig reise. Minibusser er ypperlig å leie for deg som skal arrangere klassetur, julebord med jobben, jobbreise, tur med gode venner, utdrikningslag, idrettslag og lignende.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

image

ENKELT OG FLEKSIBELT

Behagelig tur for alle

Hvis dere velger å leie en minibuss fra Jenssen Turbuss, kan alle starte turen samtidig. Dere slipper også å være avhengig av kollektivtransport, og får en egen buss som passer perfekt til deres tidsskjema.

image

SIKKERHET FØRST

Minibusser med sikkerhetsutstyr

Alle våre busser har alt av sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og ryggekamera. Alt dette for at dere skal få en trygg og god busstur. Minibussene har for øvrig miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp. Ved å unngå bruk av flere privatbiler blir med andre ord turen bedre – ikke bare for dere, men også for miljøet.

image

EGEN SJÅFØR

Len deg tilbake

Når man leier minibuss av oss, får man også med en egen sjåfør. Selv kan dere lene dere godt tilbake i komfortable seter og nyte selskapet, en god bok eller studere omgivelsene mens vår erfarne sjåfør bringer dere trygt frem til reisemålet – og hjem igjen.

Bussen har selvfølgelig også klimaanlegg.

God plass til bagasje

En minibuss er et perfekt fremkomstmiddel for mindre grupper på korte og lengre turer. Bagasjeplassen i minibussene våre er svært god, så det er ingen grunn til bekymring. I tillegg har vi også tilhengerfeste på alle bussene. Det finnes altså ingen begrensninger for hvor mye dere kan ta med enten dere skal på hyttetur, spaopphold eller dykkerreise.

Dra når og hvor dere vil

Med minibussene kan dere reise når dere vil, og bli fraktet helt frem til ankomststedet. Vi har Oslo og Viken som nærområde, men er ikke låst til dette området.

Ren opplevelse

Vi legger vår stolthet i at du skal få en god følelse når du kommer inn i bussene våre for første gang. Dette gjelder også minibussene våre. Det er derfor viktig at bussen er både ren og behagelig.

Teknisk informasjon

Om noen har behov for å utnytte tiden på minibussen for å jobbe, er det også mulighet for dette. De fleste minibussene våre har strømuttak og noen har USB for lading av PC og telefon. Med dette har du mulighet og frihet til å gjøre det du ønsker ombord, enten det er å jobbe, se på serier, lade nettbrettet eller lesebrettet under turen.

Behagelig komfort

Minibussene våre har fra 16 til 20 regulerbare seter. Alle setene har setebelter og god komfort. Noen av bussene er premium og har sitteplasser med bord.

Ekstrautstyr

Bussene har DAB-radio, CD-spiller, mikrofon, og de fleste har også DVD-spiller slik at man kan se film. På tur med håndballaget eller klassen er dette gull verdt.

Les mer

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon