Minibuss

Moderne minibuss til alle anledninger

Er du lei av å diskutere hvem som skal kjøre når vennegjengen eller kollegaene skal på tur? Når venninnene skal reise bort på jentetur eller jobben drar på konferanse for å komme vekk fra tjas og mas, blir det gjerne til at noen må melde seg som sjåfør. Dette betyr at mens de fleste kan starte reisen på gårdsplassen hjemme, er det noen som må ha fokus på trafikken og det å få alle trygt frem før de endelig kan senke skuldrene og kose seg med de andre.

Leier du en minibuss med sjåfør, får hele reisefølget en like avslappende reise. Minibusser er perfekt for deg som skal arrangere klassetur, julebord med jobben, jobbreise, tur med gode venner, utdrikningslag, idrettslag og så videre.

minibuss-med-passasjerer-jenssen-turbuss
Enkelt og fleksibelt

Behagelig for alle

Hvis dere velger å leie en minibuss fra Jenssen Turbuss, kan alle starte turen samtidig. Dere slipper også å være avhengig av kollektivtransport, og får en egen buss som passer perfekt til deres tidsskjema.

Sikkerhet først

Minibusser med sikkerhetsutstyr

Alle våre busser har alt av sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og ryggekamera. Alt dette for at dere skal få en trygg og god busstur. Minibussene har for øvrig miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp. Ved å unngå bruk av flere privatbiler blir med andre ord turen bedre – ikke bare for dere, men også for miljøet.

minibuss-ansatte-jenssen-turbuss
minibuss-god-komfort-jenssen-turbuss
Egen sjåfør

Len deg tilbake

Når man leier minibuss av oss, får man også med en egen sjåfør. Selv kan dere lene dere godt tilbake i de komfortable setene og bare nyte selskapet, en god bok eller studere omgivelsene mens vår erfarne sjåfør bringer dere trygt frem til reisemålet – og hjem igjen.

Bussen har selvfølgelig også klimaanlegg.

God plass til all bagasje

En minibuss er et ypperlig framkomstmiddel for mindre grupper, både til korte og lengre turer – og det er ingen grunn til å bekymre seg over eventuell bagasje. Bagasjeplassen er god, og vi har tilhengerfeste på alle bussene. Her er det med andre ord ingen begrensninger enten man skal på spaopphold, skitur, dykkereise eller trenger utstyr til konferansen. Ved behov har vi også rullestolrampe.

Med minibuss kan man reise akkurat når man vil, og den frakter passasjerene helt frem til ankomststedet. Vi i Jenssen Turbuss har vårt nærområde i Oslo og Viken, men våre minibusser tar dere med dit dere ønsker.

Vi setter også vår stolthet i at du skal få en god følelse når du kommer inn i minibussen for første gang, og det er viktig for oss at bussen er både ren og behagelig.

Teknisk informasjon

Skulle det være noen som må utnytte tiden i minibussen til jobb, lar dette seg også gjøre. De fleste minibussene våre har strømuttak og noen har USB for lading av PC og telefon.

Minibussene våre har fra 16 til 20 regulerbare seter, og alle setene har setebelter og god komfort. Noen av bussene er premium og har sitteplasser med bord. Bussene har DAB-radio, CD-spiller, mikrofon, og de fleste har også DVD-spiller slik at man kan se film. På tur med håndballaget eller klassen er dette gull verdt!

Pakketurer

Vi tilbyr også egne pakketurer og feriereiser i Norge og Europa, og kan skreddersy gruppereiser på forespørsel. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette.