Firmatur

Miljøvennlig og behagelig firmatur

Ta med kollegene på tur eller inviter kunder på kundearrangement. En firmatur bidrar til å styrke samarbeidet i teamet, samtidig som man får nye impulser og opplevelser sammen. Jenssens busser er skreddersydd for at du og kollegene dine skal få en behagelig og sosial firmatur med høy komfort.

Å reise med buss til firmaturen er et behagelig – og ikke minst miljøvennlig alternativ til for eksempel fly. Med buss blir transporten en del av reisen, og firmaturen starter allerede når gruppen entrer bussen. Da er det bare å lene seg tilbake og nyte turen sammen med kollegene.

leie-buss-skoletur-jenssen-turbuss
Fleksibelt med buss

Bestem selv når du vil dra

Det er både kostnadseffektivt og miljøvennlig å leie buss til firmaturen, samtidig som du får større fleksibilitet. Du bestemmer når bussen skal gå, og den frakter dere akkurat dit dere vil. Jenssen Turbuss har base i Oslo og Viken, men bussene våre kjører dere helt til reisemålet – både i Norge og Europa.

Sikkerhet ombord

Reis trygt med buss

For oss er det viktig at du som passasjer føler deg trygg på reisen, og vi har utstyrt alle bussene våre med moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker. Vi sjekker bussene jevnlig for å sikre at alt utstyret virker som det skal, og sørger for at alle sjåfører er godt opplært i å håndtere alt det tekniske i bussen. I bussene har vi installert alkolås for sjåføren.

firmatur-bussjåfør-jenssen-turbuss
Sulten underveis?

Bestill mat fra vår meny

Dersom dere skal reise langt, er det lurt å planlegge en pause og gjerne en matbit underveis. Jenssens turbusser er utstyrt med kjøkken med kjøleskap, pølsekoker og kaffekoker – og det er mulighet for å få tilgang til mikrobølgeovn. Fra vår gruppemeny kan dere bestille en rekke forskjellige småretter, som er med på å gjøre turfølelsen komplett.

God komfort

For oss er det en selvfølge at du og kollegene dine skal ha en god og komfortabel bussreise på firmaturen. Derfor har vi moderne busser med gode, regulerbare skinnseter.

God inneluft er viktig – også på bussreisen. Alle Jenssens busser er utstyrt med et godt klima- og varmeanlegg, WC (gjelder ikke minibuss) og stort bagasjerom. Skulle det være behov for å ta med ekstra mye bagasje, kan vi koble på en tilhenger. Alle bussene har tilhengerfeste.

Alle Jenssens busser har for øvrig Miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp når dere er på tur.

Jobb på bussen

Alle setene har setebelte, benstøtte og spisebord. Bussene er utstyrt med DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang om bord. Hvert sete har også USB-uttak og/eller 220 volt til lading av PC og telefoner.

Ønsker dere å legge opp til en jobbreise med transport til og fra aktiviteter eller bedriftsbesøk, stiller vi selvfølgelig en buss til disposisjon gjennom hele oppholdet. Vi samarbeider også med ulike aktører i eventbransjen og kan være behjelpelig med å sette sammen en skreddersydd firmatur med fullt opplegg.