Firmatur med buss

Miljøvennlig og behagelig firmatur

Ta med kollegene dine på tur eller inviter kunder på kundearrangement. Jenssens busser er skreddersydd for at du og kollegene dine skal få en behagelig og sosial firmatur med høy komfort. En firmatur bidrar til å styrke samarbeidet og samholdet i teamet, samtidig som man får nye impulser og opplevelser sammen.

Å reise med buss til firmaturen er et behagelig – og ikke minst et miljøvennlig alternativ til for eksempel fly. Med buss blir transporten en del av reisen, og firmaturen starter allerede når gruppen entrer bussen. Da er det bare å lene seg tilbake og nyte turen sammen med kollegene dine.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

image

FLEKSIBELT MED BUSS

Bestem selv når du vil dra

Det er både kostnadseffektivt og miljøvennlig å leie buss til firmaturen, samtidig som du får større fleksibilitet. Du bestemmer når bussen skal gå, og den frakter dere akkurat dit dere vil. Jenssen Turbuss har base i Oslo og Viken, men bussene våre kjører dere helt til reisemålet – både i Norge og Europa.

image

SIKKERHET OMBORD

Reis trygt med buss

Sikkerhet er viktig. Når du leier buss med sjåfør fra Jenssen Turbuss kan du føle deg trygg på at sikkerheten er godt ivaretatt. Bussene har moderne sikkerhetssystemer – for oss er det viktig at du som passasjer føler deg trygg på reisen.

Vi har derfor utstyrt alle bussene våre med moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker. Vi sjekker bussene jevnlig for å sikre at alt utstyret virker som det skal, og sørger for at alle sjåfører er godt opplært i å håndtere alt det tekniske i bussen. I bussene har vi også installert alkolås for sjåføren.

image

SULTEN UNDERVEIS?

Bestill fra vår meny

Dersom dere skal reise langt, er det lurt å planlegge en pause, og gjerne en matbit underveis. Jenssens turbusser er utstyrt med kjøkken med kjøleskap, pølsekoker og kaffekoker. Det er også mulighet for å få tilgang til mikrobølgeovn. Fra vår gruppemeny kan dere bestille en rekke forskjellige småretter, som bidrar til å gjøre turfølelsen komplett.

God komfort på bussturen

For oss er det en selvfølge at du og kollegene dine skal ha en god og komfortabel bussreise på firmaturen. Derfor har vi moderne busser med gode, regulerbare skinnseter. 

God inneluft er også viktig på bussreise. Alle Jenssens busser er utstyrt med et godt klima- og varmeanlegg, WC (gjelder ikke minibuss), og stort bagasjerom. Alle bussene har tilgengerfeste, så om det skulle være behov for mer bagasjeplass, kan vi koble på en tilhenger. 

Alle Jenssens busser har for øvrig også Miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp når dere er på tur.

Jobb på bussen

Setene har setebelte, benstøtte og spisebord. Bussene er utstyrt med det dere måtte trenge: DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer samt AUX-inngang om bord. Hvert sete har også USB-uttak og/eller 220 volt til lading av PC og telefoner. 

Om dere ønsker å legge opp en jobbreise med transport til og fra aktiviteter, eller bedriftsbesøk, stiller vi selvfølgelig en buss til disposisjon gjennom hele oppholdet. 

Vi samarbeider også med aktører i eventbransjen, og kan sette sammen en skreddersydd firmatur med fullt opplegg.

Les mer

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon