Turbuss

Reis rimelig og miljøvennlig med turbuss

Det er lite som kan måle seg med å reise med turbuss. Disse bussene er skreddersydd for at du og ditt reisefølge skal få en behagelig og sosial tur med høy komfort. Det å leie en turbuss er et godt alternativ til skoleturer, jobbreiser, turer med vennegjengen og andre gruppereiser. Dette er en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte å reise på, og samtidig blir turen mer fleksibel og gir gruppen store muligheter.

turbuss-med-komfort-jenssen-turbuss
Behagelig reise

Turbuss med gode seter

Gode seter er absolutt nødvendig for at turen skal bli en fin opplevelse. I våre moderne turbusser har vi gode, regulerbare komfortseter med setebelter, benstøtte og spisebord.

Alt ligger med andre ord til rette for en svært behagelig tur, der du kan lene deg godt tilbake og drive med akkurat det du vil mens du fraktes frem til reisemålet.

Sikkerhet først

Trygg bussreise fra A til Å

For oss er sikkerhet viktig. Vi vil at du og din gruppe skal føle dere trygge på at dere får en buss som tilfredsstiller alle standarder og en erfaren sjåfør som er kan jobben sin godt. Alle bussene våre har modere sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker. Våre Volvo-busser har også alkolås for sjåføren.

turbuss-ansatte-jenssen-turbuss
Mat på turen

Bestill fra vår meny

En god reise inkluderer ofte et godt måltid. Selv om det selvfølgelig er mulig å stoppe for en matbit, er dette ikke nødvendig. Turbussene våre er utstyrt med kjøkken med kjøleskap, pølsekoker og kaffekoker, og noen av dem har mikrobølgeovn. Fra vår gruppemeny kan dere bestille en rekke forskjellige småretter, som er med på å gjøre turfølelsen komplett.

Gode fasiliteter

Vi har busser i alle størrelser, og i de største er det plass til inntil 86 personer. Stemningen i en turbuss er helt unik, og transporten til og fra reisemålene blir helt klart en viktig del av turen. Turbusser brukes gjerne på litt lengre reiser, og derfor er fasiliteter som toalett og et godt klima- og varmeanlegg selvfølgelig tilgjengelig i alle våre turbusser.

Turbussen går akkurat når det passer dere, og den frakter dere dit dere vil. Vi i Jenssen Turbuss har vårt nærområde i Oslo og Viken, men våre turbusser tar dere med dit dere ønsker. Hva med en rundtur i Norge eller Europa?

Vi setter også vår stolthet i at du skal få en god følelse når du kommer inn i bussen for første gang, og det er viktig for oss at bussen er både ren og behagelig.

Teknisk informasjon

Bussene har DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang om bord. På turbussen finner du også 220 volt og USB-uttak for lading av PC og telefoner. Turbussene har for øvrig Miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp når dere er på tur.