image

Turbuss

Reis rimelig og miljøvennlig med turbuss

Det er lite som kan måle seg med å reise med turbuss. Våre busser er skreddersydd for at du og ditt reisefølge skal få en behagelig og sosial tur med høy komfort. Å leie turbuss er et godt alternativ til skoleturer, jobbreiser, turer med vennegjenger og andre gruppereiser. Dette er en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte å reise på, samtidig som turen blir mer fleksibel og gir gruppen større muligheter.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

image

BEHAGLIG REISE

Turbuss med gode seter

Buss er det perfekte transportmiddelet, enten dere skal på klassetur, jobbreise, tur med gode venner eller fotballaget trenger å kjøres til en cup.

Gode seter er en nødvendighet for at turen skal bli en fin opplevelse. I våre moderne turbusser har vi gode, regulerbare komfortseter med setebelter, benstøtte og spisebord.

Alt ligger med andre ord til rette for en svært behagelig tur, der du kan lene deg godt tilbake og drive med akkurat det du vil mens du fraktes frem til reisemålet.

image

SIKKERHET FØRST

Trygg bussreise fra A til Å

Sikkerhet er viktig. Når du leier buss med sjåfør fra Jenssen Turbuss kan du føle deg trygg på at sikkerheten er godt ivaretatt. Bussene har moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer, og alle våre busser har alkolås for sjåføren.

image

MAT PÅ TUREN

Bestill fra vår meny

En god reise inkluderer ofte et godt måltid. Selv om det selvfølgelig er mulig å stoppe for en matbit, er dette ikke nødvendig. Turbussene våre er utstyrt med kjøkken med kjøleskap, pølsekoker og kaffekoker, og enkelte har også mikrobølgeovn. Fra vår meny kan dere bestille en rekke forskjellige småretter, som er med på å gjøre turfølelsen komplett.

Gode fasiliteter

Vi har busser i alle størrelser – i de største er det plass til inntil 86 personer. Stemningen i en turbuss er unik; transporten til og fra reisemålene blir automatisk en viktig del av turen.

Turbusser brukes gjerne på litt lengre reiser. Derfor er fasiliteter som toalett og et godt inneklima- og varmeanlegg tilgjengelig i alle våre turbusser.

Busstur i Norge og Europa

Turbusssen går akkurat når det passer dere, og frakter dere dit dere ønsker. Oslo og Viken er i utgangspunktet vårt nærområde, men våre turbusser tar dere med dit dere ønsker.

Vi legger også vår stolthet i at du skal få en god følelse når du kommer inn i bussen for første gang. Komfort og renhet prioriterer vi derfor mye.

Teknisk informasjon

Bussene våre har DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang. På turbussen finner du også 220 volt, samt USB-uttak for lading av PC og telefoner. Turbussene har for øvrig også Miljømotor Euro 6, som bidrar til å sikre lavest mulig utslipp når dere er på tur.

God plass til bagasje

En turbuss er et ypperlig fremkomstmiddel når dere er en større gruppe som også skal på en lengre tur. Bagasjeplassen i bussene våre er svært god. Hvis det imidlertid skulle være behov for enda mer bagasjeplass, har vi også tilhengerfeste på alle bussene. Med andre ord kan du ta med så mye du vil.

Les mer