Buss til leirskole

Kjør buss til leirskole

Leirskolen starter allerede på bussen. Vi har kjørt spente og forventningsfulle skoleelever til leirskole i mange år, og dette er turer som sjåførene våre liker veldig godt å kjøre.

Våre bussjåfører vet hva det innebærer å ha ansvar for en gruppe med store barn og ungdommer.

De vet hva det innebærer å ha ansvar for en gruppe med store barn og ungdommer.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

image

GØY PÅ TUR

Styrker samholdet

På leirskolen skaper ungdommene mange minner, samtidig som de styrker samholdet i klassen og blir kjent med nye elever. Sjåførene synes det er stas å være en del av en tur som for mange er en opplevelse som skiller seg ut.

image

SIKKERHET OMBORD

Erfarne sjåfører

Vi tar sikkerheten på alvor, spesielt når vi kjører skoleelever på tur. Derfor har alle bussene moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker. Alle sjåførene får grundig opplæring, og vi har installert alkolås i alle bussene.

Trygg busstransport

Leirskoleuken starter og slutter som regel med en busstur. Hos Jenssen er vi opptatt av å bidra til at bussturen til/fra leirskolen blir en trygg og behagelig reise. Våre busser har kapasitet helt opp til 85 passasjer, og det er også mulig å ha med tilhenger for å få med ekstra bagasje.

Bussene våre er selvfølgelig utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter, samt komfortable skinnseter, 220v/USB-utganger for lading av mobil/nettbrett, WC og klimaanlegg.

Pakketips til leirskolen

Bussene har store bagasjerom, men det kan bli trangt når 40-50 elever skal ha med bagasje for en uke i tillegg til ski og diverse andre saker til leirskolen. Alt som skal med, bør pakkes i en bag, koffert eller sekk. Løse gjenstander som henger på utsiden av bagen/sekken (sko, drikkeflaske, liggeunderlag) gjør det vanskeligere å stable bagasje oppå hverandre og vil dermed ta unødvendig mye plass.

Ta av liggeunderlag og soveposer som henger utenpå sekken før bagasjen lastes inn. Soveposer og liggeunderlag kan tas med inn i bussen, særlig hvis det blir dårlig plass. Tunge gjenstander skal alltid ligge i bagasjerommet.

Unngå bilsyke

Noen barn har lett for å bli bilsyke – også i buss. Barn som ikke er vant til å kjøre bil over lengre avstander er gjerne ekstra utsatt for dette. For å unngå bilsyke kan det være lurt å oppfordre skoleelevene til å legge bort nettbrett/telefon og unngå å spise for mye godteri. Elever som vet de kan bli bilsyke bør få sitte så langt frem i bussen som mulig for å kunne følge med på veien mens bussen kjører.

Tips til bussturen

Alle skolebarn er ikke like vant til bilkjøring eller lange turer. En skoletur er ofte kortere, mens en busstur til leirskole fort kan ta 3-4 timer. La bussturen bli en positiv opplevelse. Vi anbefaler å legge opp til at medelevene kan prate med hverandre underveis.

KJØRER TIL BÅDE VINTER- OG SOMMERLEIRSKOLER

Her er en liten oversikt over noen av leirskolene vi har kjørt skoleklasser til de siste årene. Vi har ingen begrensninger på hvor vi kan kjøre – om du ønsker å bestille busstransport til en annen leirskole er det bare å ta kontakt.

Brennabu Leirskole
Fevik Maritime leirskole
Kragerø Maritime Leirskole
Jotunfjell leirskole
Solbukta Leirskole
Gudbrandsdal leirskole-Fagerhøi
Varden fjellskole
Fagerli leirskole
Langedrag leirskole
Fjellheim leirskole
Harald Vigen leirskole
Merket leirskole
Eiende leirskole
Kystleirskolen Tvedestrand
Knattholmen leirskole
Kruge Leirskole

Skottevig Maritime Leirskole
Solåsen leirskole
Vassfaret leirskole
Aarholt-tunet Leirskole
Jønnbu leirskole
Hove Leirskole
Hallingdal leirskole
Den Norske Fjellskole – Rondeheim
Evjetun leirskole
Camp Sjusjøen Leirskolen
Dombås Fjellskole
Gjendesheim
Sjoa Rafting
Heidal Rafting
Rafting Sjoa
Hudøy

Les mer

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon