image

Leie buss til skoletur

Ønsker du å leie buss til skoletur?

En skoletur er både sosial og morsom. Ofte er reisen til og fra, halve opplevelsen. Derfor er det viktig å velge en turbuss som er tilpasset reisefølget. Ved at klassen reiser i samme buss, får barna en gylden mulighet til å styrke samholdet seg imellom, og prate med hverandre.

Uansett hvor gruppen skal eller hvem som skal på tur, har vi busser i alle størrelser. I våre største busser er det plass til inntil 86 personer. Mange skoler velger å leie buss til skoletur uavhengig av om turen går til utlandet eller innenlands. 

Før du bestiller, er det imidlertid mye som må tas hensyn til slik at opplevelsen blir tryggest og best mulig. Dette gjelder blant annet:

  • Komfort
  • Sikkerhet
  • Antall sitteplasser
  • Bagasjeplass

Skreddersy din neste skolebusstur med Jenssen Turbuss. Du kan gjerne kontakte oss før du bestiller.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

image

GOD KOMFORT

Myke skinnseter og god benplass

Alle bussene våre har gode, regulerbare komfortseter med setebelter, benstøtte og spisebord.

image

SIKKERHET OMBORD

Trygg skoletur med buss

For oss er sikkerhet viktig, spesielt når vi kjører skoleklasser på tur. Derfor har alle bussene modere sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker.

image

TEKNOLOGI

Strømuttak ved hvert sete

I bussen er det DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang om bord. Ved hvert sete er det 220 volt og USB-uttak for lading av PC og telefoner.

Komfort på bussturen

Våre busser har god komfort med skinnseter og god benplass. I tillegg har alle bussene DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang om bord. Ved hvert sete er det 220 volt og USB-uttak for lading av PC og telefoner.

Turbussene har for øvrig Miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp.

Sikkerhet

Skal du leie buss til skoletur er det viktig å huske på at du har dyrebar last om bord. Med en trygg og sikker buss kan du senke skuldrene og vite at skolebarnas sikkerhet ivaretas på best mulig måte. Alle bussene våre har moderne sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker. Våre Volvo-busser har dessuten alkolås for sjåføren.

Antall sitteplasser og bagasjeplass

Når du skal leie en turbuss til skoletur, er det viktig å tenke på antall seter i bussen. Sørg for at det er nok sitteplasser til hele klassen. Avhengig av bussens størrelse, er det mulig å leie buss med plass til alt fra 6 til 86 seter hos Jenssen Turbuss. Det er god bagasjeplass til alle, og bussene har tilhengerfeste ved behov for mer bagasjeplass.

Gode fasiliteter

Vurderer du å leie buss til skoletur, vil det i mange tilfeller være nok med en enkel skolebuss. Dette gjelder spesielt for kortere utflukter. Skal imidlertid skoleklassen på lengre turer sammen, kan det ofte være aktuelt med ekstra fasiliteter. Med mange barn om bord kan luftkvaliteten fort tape seg. I alle våre busser har vi fasiliteter som toalett og et godt klima- og varmeanlegg.

Reis når dere vil

Planlegg skoletur etter deres preferanser. Dere bestemmer når bussen skal kjøre, hvor den starter og hvor den skal frakte dere. Jenssen Turbuss har sitt nærområde i Oslo og Viken, men våre turbusser tar dere med dit dere ønsker.

Styrk samholdet i klassen

Ved å reise med buss får elevene mulighet til å snakke og omgås hverandre, og får en gyllen mulighet til å styrke samholdet seg imellom. Elevene kan bruke tiden til å spille spill, spille kort, eller snakke sammen.

Les mer

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon