Skoletur

Ønsker du å leie buss til skoletur?

En skoletur er både sosialt og morsomt. Reisen til og fra er ofte halve opplevelsen, og derfor er det viktig å velge en turbuss tilpasset reisefølget. Dersom klassen reiser sammen i buss, gir dette barna en gyllen mulighet til å styrke samholdet og prate med hverandre.

Mange ønsker å leie en turbuss når skoleklassen, laget eller foreningen skal dra på en liten utflukt sammen. Skal for eksempel en hel skoleklasse dra på leirskole sammen, er det praktisk at alle reiser samlet i en romslig og trygg turbuss.

skoletur-komfort-jenssen-turbuss
God komfort

Myke skinnseter og god benplass

Alle bussene våre har gode, regulerbare komfortseter med setebelter, benstøtte og spisebord.

Sikkerhet ombord

Trygg skoletur

For oss er sikkerhet viktig, spesielt når vi kjører skoleklasser på tur. Derfor har alle bussene modere sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker.

turbuss-ansatte-jenssen-turbuss
skoletur-buss-jenssen-turbuss
Teknologi

Strømuttak ved hvert sete

I bussen er det DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang om bord. Ved hvert sete er det 220 volt og USB-uttak for lading av PC og telefoner.

Leie buss til skoletur?

Det er mange skoler som velger å leie buss til skoletur – enten turen går til utlandet eller innenlands. Før du bestiller, er det imidlertid mye som skal tas hensyn til slik at opplevelsen blir tryggest og best mulig:

Det finnes mange ulike busstyper å velge mellom. Skal du leie buss til skoletur er det gjerne snakk om en lengre kjøretur. Da er det ekstra viktig å ta hensyn til komfort. Hos Jenssen har vi moderne turbusser med høy setekomfort, og disse passer veldig bra til langturer.

Komfort

Våre busser har god komfort med skinnseter og god benplass.I tillegg har alle bussene DAB-radio, CD-spiller, mikrofoner og DVD-spiller med flere 19’’ skjermer, samt AUX-inngang om bord. Ved hvert sete er det 220 volt og USB-uttak for lading av PC og telefoner.

Turbussene har for øvrig Miljømotor Euro 6, som bidrar til lavest mulig utslipp.

Sikkerhet

Skal du leie buss til skoletur er det viktig å huske på at du har dyrebar last om bord. Med en trygg og sikker buss kan du senke skuldrene og vite at skolebarnas sikkerhet ivaretas på best mulig måte. Alle bussene våre har modere sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og kamerasystemer som gjør turen trygg og sikker. Våre Volvo-busser har dessuten alkolås for sjåføren.

Antall sitteplasser og bagasjeplass

Når du skal leie en turbuss til skoletur, er det viktig å tenke på antall seter i bussen. Sørg for at det er nok sitteplasser til hele klassen. Avhengig av bussens størrelse, er det mulig å leie buss med alt fra 6 til 86 seter hos Jenssen Turbuss. Det er god bagasjeplass til alle, og bussene har tilhengerfeste ved behov for mer bagasjeplass.

Gode fasiliteter

Vurderer du å leie buss til skoletur, vil det i mange tilfeller være nok med en enkel skolebuss. Dette gjelder spesielt for kortere utflukter. Skal imidlertid skoleklassen på lengre turer sammen, kan det ofte være aktuelt med ekstra fasiliteter. Med mange barn om bord kan luftkvaliteten fort tape seg. I alle våre busser har vi fasiliteter som toalett og et godt klima- og varmeanlegg.

Reis når dere vil

Planlegg skoletur etter deres preferanser. Dere bestemmer når bussen skal kjøre, hvor den starter og hvor den skal frakte dere. Jenssen Turbuss har sitt nærområde i Oslo og Viken, men våre turbusser tar dere med dit dere ønsker.

Har du noen spørsmål om leie av buss til skoletur? Kontakt oss gjerne før du bestiller.