image

Maxi Taxi

Maxi Taxi med opptil 20 seter

Har du behov for Maxi Taxi? Vi har romslige minibusser med 16 og 20 seter som er perfekt for mindre grupper som skal på korte eller lengre turer. Vi kjører gruppen til reisemålet i moderne busser med alle fasiliteter.

Kjør taxi til julebord, skoletransport og pasienttransport – eller skal du kanskje på hyttetur med gjengen? Reis enkelt og komfortabelt med minibuss fra Jenssen Turbuss.

Skreddersydd tur

Hyggelige sjåfører

Miljøvennlige busser

God komfort

image

ENKELT OG FLEKSIBELT

Bestem når du vil dra

Med en maxi taxi slipper man å være avhengig av rutetider og kollektivtransport, og man får en egen buss som kjører dit man vil – når man vil. Du får med andre ord stor fleksibilitet til å bestemme reisen selv.

image

TRYGT OG SIKKERT

Erfarne sjåfører skaper trygghet

Din sikkerhet er svært viktig for oss, og vi har gode rutiner for alle som kjører bussene våre. Sjåførene får grundig opplæring i de ulike bussene, slik at de kan frakte hele gruppen trygt frem til reisemålet. De er også trent i å håndtere ulike scenarier i forbindelse med uforutsette hendelser og ulykker.

image

GOD KOMFORT

Nyt turen med egen sjåfør

Alle bussene våre har regulerbare skinnseter med setebelte og god komfort. Enkelte av de mindre bussene som brukes til maxi taxi har også bord ved hvert sete. Vi bruker egne sjåfører, så her er det bare å lene seg tilbake og nyte turen. Bruk tiden på gode samtaler og å planlegge hva som skal skje når dere ankommer reisemålet.

Miljøvennlige minibusser

Trenger du Maxi Taxi for inntil 20 personer, er Jenssens minibusser et miljøvennlig og sikkert valg. Alle bussene kjører på den mest miljøvennlige motoren – Miljømotor Euro 6. Ifølge Transportøkonomisk Institutt, har busser som tilfredsstiller Euro VI-kravene ca. 30 ganger lavere utslipp av NOx enn forrige generasjon busser.

Med godkjente sikkerhetssystemer

Alle bussene våre har installert sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC samt ryggekamera for å sikre en trygg busstur. Det er også montert alkolås hos sjåføren. Bussene blir sjekket jevnlig for feil og mangler, og vi sender ikke ut en maxi taxi hvis den ikke har godkjent alle punktene på sjekklisten.

Andre fasiliteter

Alle våre busser er utstyrt med USB-ladepunk, enkelte med 220 volt. Du finner også DAB-radio, CD-spiller, mikrofon og DVD-spiller (i enkelte busser) som kan bidra til underholdning på reisen. Bussene har også klimaanlegg som sørger for at du får en behagelig temperatur og inneluft hele reisen.

Selv våre mindre busser har god plass i bagasjerommet samt tilhengerfeste dersom man har behov for mer bagasjeplass. Det er også rullestolrampe ombord.

Maxi Taxi i Oslo og Viken

Ikke alle skolebarn er like vant til bilkjøring eller lange turer. En skoletur eller utflukt er ofte kortere, mens en busstur til en leirskole fort kan ta 3-4 timer. Vi anbefaler å legge opp til at medelevene kan prate med hverandre underveis. På denne måten kan bussturen bli en positiv opplevelse for alle parter.

Å leie Maxi Taxi er perfekt dersom man skal på en utflukt og ikke trenger en hel buss, enten man er en skoleklasse, kollegaer eller en gjeng som skal på tur.

Les mer

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon