image

Miljøvennlig busstur? Reis med en av våre el-busser

Fokus på miljø og bærekraft har aldri vært større – heller ikke for oss i Jenssen Turbuss. Vi har derfor skaffet oss to nye el-busser du kan leie når du skal på tur.

Bussene er 100% elektriske, og er en sentral del av vår strategi om å bli et mer bærekraftig og miljøbevisst selskap. De kan leies like enkelt som våre vanlige busser, og de frakter deg fra A til B kun på elektrisitet.

Selvsagt har de også – i likhet med våre andre busser – topp komfort og velbehag. Det beste med disse bussene må imidlertid være at dere kan ha god samvittighet under hele bussturen, da de er helt utslippsfrie.

Bedre komfort og mindre støy med el-busser

El-bussene er av sorten Golden Dragon, som er utviklet og produsert i Kina. Den elektriske rekkevidden er opp til 400 km, og skal brukes til lengre turoppdrag. Bussene er nemlig av turbuss klasse 3 kategori, som innebærer at de har svært god komfort – ofte bedre enn andre busser. Dette inkluderer blant annet behagelige seter, og forbud mot stående passasjerer. 

I og med at bussene har batteri og ikke en forbrenningsmotor, vil det være betydelig mindre støy når man sitter i en el-buss. Dette øker også komforten på turen ytterligere.

Like sømløs busstur som alltid

Det skal være like sømløst å bestille og reise på tur med en elektrisk turbuss som med en vanlig buss. El-bussene brukes til lenger turer, derfor planlegger våre sjåfører ladestopp i forkant av turene. Vi legger blant annet til grunn at bussene har 320 km rekkevidde, slik at vi har litt å gå på.

Ellers er det like enkelt å bestille en tur med en av våre el-busser som våre andre busser. Du kan enkelt beregne pris på ønsket busstur med vår priskalkulator.

Grønn og bærekraftig busstransport

Vi har et hårete mål – vi vil bli et ledende grønt og miljøvennlig turbusselskap, både i Norge, men også internasjonalt. 

Dette målet innfører vi i alle ledd av virksomheten vår – fra planlegging, bestilling, markedsføring og administrativt arbeid. Siden vi selger transporttjenester er kanskje målet ekstra utfordrende, men vi er villige til å gjøre en skikkelig innsats for å bli en bedre bedrift og bidra til et bedre samfunn og en bedre verden.

Leie turbuss? Velg miljøvennlige el-busser

Hos oss i Jenssen Turbuss kan du skreddersy din egen tur, enten du skal på firmatur, skoletur eller på tur med vennegjengen. Ved å velge vårt miljøvennlige alternativ kan du og reisefølget ditt nyte en behagelig tur. Vi har også mange andre busser i ulike størrelser dersom du ønsker å leie dette.

Les også

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon