Hvor vil du reise?


image

Jenssen Turbuss

Test

Les mer om oss

Vi kjører deg trygt dit du skal

Planlegger du en firmatur med jobben, eller en busstur med vennegjengen? Ved å dra på busstur med oss får du en forutsigbar og trygg tur. Vi kommer til avtalt tid, og kjører dit dere skal – alltid trygt, komfortabelt og til avtalt pris.

Turbusser

image

JENSSEN TURBUSS

Nå er det høysesong for bestilling av turbuss

Håndballens eget buss-selskap, Jenssen Turbuss, har flåten klar før høysesongen for turneringer og cuper kastes i gang både i Norge og utlandet.

image

LEDIG STILLING

Er du vår neste sjåfør?

Vil du være med på vår spennende reise mot nye mål i Norges flotteste og tryggeste busspark? Vi i Jenssen Turbuss søker nå turbuss-sjåfør!

Jenssen Turbuss - Elbuss

REIS MILJØVENNLIG

Bestill bussreise med våre el-busser

Fokus på miljø og bærekraft har aldri vært større – heller ikke for oss i Jenssen Turbuss. Vi har derfor skaffet oss to nye busser med topp komfort og velbehag for utleie.

Dra på en komfortabel busstur – med ekstra god samvittighet.

image

SIKKERHET

Vi tar sikkerhet på alvor

God sikkerhet er et av våre viktigste kriterier, og vi streber etter å være et forbilde i trafikken – både med våre sjåfører og busser. Alle våre ansatte får opplæring og gjennomgører ulike sikkerhetskurs som glattkjøring og kjøretrening med instruktører. Bussene våre er også toppmoderne og oppfyller aktuelle sikkerhetskrav som sikrer din trygghet på veien.

https://www.youtube.com/watch?v=Pf3Di4dd5ys
Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon