image

Hvorfor velge buss på tur?

Buss som transportmiddel på tur skal oppleves som en trygg, sikker og komfortabel måte å reise på. Å leie buss på tur betyr at du får en ren, pen og bekvem buss som tilpasser seg deg, istedenfor at du må tilpasse deg et tidsskjema.

På tur med minibuss

En minibuss har mange fordeler dersom dere er en mindre gruppe mennesker som skal dra et sted samlet, og vil unngå kollektivtransport. Du kan selvsagt også bruke minibuss på lengre avstander dersom du ønsker det. Mange grupper synes minibuss er ypperlig når de skal i selskap, og skal til samme plass senere. Dermed sparer man tid på å vente på taxi.

På tur med turbuss

Turbuss brukes gjerne på lengre reiser, og gir mange gode fordeler – særlig om dere reiser med Jenssen Turbuss. For det første garanterer vi at vår turbuss kommer til rett tid på rett sted. For det andre vil alle fasiliteter fungere slik det skal, alt fra toalett til kjøleskap. For det tredje skal alt være rent og se behagelig ut.

Vi garanterer også at vår turbusser har gode seter med bord, lys og luft, samt toalett, kjøkken, CD-spiller, DVD-spiller, radio og mikrofon.

God opplevelse med hyggelige sjåfører

Dere skal bli møtt av hyggelige og dyktige sjåfører som skal frakte dere i vår turbuss trygt frem til målet, sommer som vinter. I tillegg til å kjøre komfortabelt, skal det også informeres om bussen, utstyr og sikkerhet ombord. Om det er andre spørsmål kan man snakke med våre sjåfører som skal være behjelpelige med det meste for å gjøre reisen behagelig.

Opplevelsen dere får med å reise i en turbuss, kan være rik på inntrykk i mange former. Du kan møte nye og gamle kjente, se mye vakker natur, arkitektur og mennesker.

Opplevelsen dere får med i en turbuss kan være rik på inntrykk i mange former. Nye og gamle kjente, natur, arkitektur og mennesker. Samtidig kan dere få litt og drikke og spise, lese en avis eller en god bok eller surfe på wifi internett ombord. En kan også høre musikk eller se en film.

Noen velger å jobbe underveis, mens andre hviler eller har det gøy. Muligheten er mange. Bussene har som oftest strømuttak og internett (på forespørsel) i turbussene for å hjelpe til med jobb.

image

Jenssen Turbuss

Buss er en kostnadseffektiv måte å reise på, samtidig som turen blir mer fleksibel og gir store muligheter. Om dere er 2 eller 1500 personer, reiser 200 meter eller skal nyte Europa â la Carte er god logistikk og planlegging en selvfølgelighet for oss.

Jensen-buss i grønt landskap med posisjonsikon