Hvorfor velge buss?

Å velge buss som transportmiddel skal oppleves som en trygg, sikker og komfortabel måte å reise på. Utleie av buss betyr at du får en ren og pen og behagelig buss som tilpasser seg deg i stedet for at du må vente til det passer tidsskjemaet.

En minibuss har mange fordeler for en relativt liten gruppe mennesker som dra et sted samlet, og som ikke bruker kollektivtransport. Du kan selvfølgelig fint også bruke minibuss på lengre avstander. Mange grupper har også sett på det å leie minibuss som en god ide dersom de skal i selskap og skal til sånn omtrent samme sted etterpå. Dermed sparer man tid på å vente på taxi.

Turbuss brukes jo da gjerne på lengre reiser. Å bruke en turbuss gir mange fine fordeler. For det første vil vi garantere at vår turbuss kommer til rett tid på rett sted. For det andre vil alle fasiliteter fungere topp, fra toalett til kjøleskap. For det tredje skal alt se rent og behagelig ut og vi garanterer at våre turbusser har gode seter med bord, lys og luft i tillegg til toalett, kjøkken, cd, dvd, radio, mikrofon.

Dere skal bli møtt av hyggelige og flinke sjåfører som skal bringe dere i vår turbuss trygt frem, sommer som vinter. I tillegg til å kjøre komfortabelt skal det informeres om bussen, utstyr og sikkerhet ombord, samt være behjelpelige med det meste for å gjøre reisen behagelig.

Opplevelsen dere får med i en turbuss kan være rik på inntrykk i mange former. Nye og gamle kjente, natur, arkitektur og mennesker. Samtidig kan dere få litt og drikke og spise, lese en avis eller en god bok eller surfe på wifi internett ombord. En kan også høre musikk eller se en film.

Noen velger å jobbe underveis, mens andre hviler eller har det gøy. Muligheten er mange. Bussene har som oftest strømuttak og internett (på forespørsel) i turbussene for å hjelpe til med jobb.

hvorforvelgebuss

Buss er en kostnadseffektiv måte å reise på, samtidig som turen blir mer fleksibel og gir store muligheter. Om dere er 2 eller 1500 personer, reiser 200 meter eller skal nyte Europa â la Carte er god logistikk og planlegging en selvfølgelighet for oss.