reis med jenssen
Skriv ut

Juletur til Røros

1. desember 2021- 3. desember 2021

Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked.

Julemarkedet ligger i Bergmannsgata og i Sangerhuset. Tuftet på det ekte og nære håper destinasjonen å gi sine gjester en stemningsfull førjulstid. I 2021 er det 11. gang det bringes magisk julestemning til Røros.

Det er mulig å bli med på kanefart en av dagene for de som ønsker det. Hest og slede henter oss på hotellet og kjører til en koie, hvor vi blir servert varm gløgg samt får høre historie om Rørøs før og nå. Pris kr. 355,– pr. pers.Pris
3 680,–* pr. person*
Bestill

*Tillegg enerom kr. 225,– pr. natt

Reiseplan

Dag 1

Avreise fra avtalt sted til avtalt tid. Turen går med frivillig kafferast underveis, og ankomst på Savalen Hotell til kaffe og kake. Vi gjør oss kjent med omgivelsene før middag på hotellet om kvelden. Resten av kvelden til felles hygge.Dag 2

Etter frokost skal vi besøke julemarkedet på Røros, ca. 1 times busstur unna. Vi opplever god gammeldags og stemningsfull julehandel i gater og butikker, hest og sledeturer samt fjøsnissene som alltid er til stede og skaper god stemning gjennom sang og nissestreker. Her blir det frivillig lunsj.

På ettermiddagen reiser vi tilbake til hotellet, hvor det blir julebord og felles hygge på kvelden.Dag 3

Etter frokost tar vi plass i bussen og kjører tilbake til utgangspunktet med frivillig kafferast underveis.tromso

tromso

    Se alle feriereiser

    Klikk her
    vip miljø