Priskalkulator og priser på leie av buss

Beregn din pris

Error message
Dato
Beregn
Dette er en estimert pris. Det kan være variasjoner med tanke på tid på døgnet, helligdagstillegg etc.
Eventuelle bompenger er inkludert.

*Ved transport i rushtid, kommer eventuelle rushtidsavgifter i tillegg. I Norge er det 12% mva som kommer i tillegg. På utenlandstransport er det ikke mva.

Prisen forutsetter at turen starter, slutter eller er innom Oslo-området med ca. 50 km radius. Nattillegg mellom kl 21:00-kl 06:00 beregnes 40 % ekstra av prisen Helligdagstillegg beregnes 40 % ekstra. av prisen.
Beregn på nytt

Hos oss får du blant landets fineste og nyeste busser

Vi har hyggelige, flinke og serviceinnstilte sjåfører og tilbyr busstransport til konkurransedyktige priser.

Vårt mål er at du får mest for pengene når du bestiller hos oss. En buss er ikke bare en buss, det er flere viktige faktorer som spiller inn: Type buss, alder på bussen med sikkerhetsutstyr som ABS bremser, ESP antiskrenssystem, ACC avstandsmåler, setekomfort med setebelter, beinavstand, klimaanlegg, toalett ombord, dvd, wifi og lydanlegg (cd, radio, AUX og mikrofon) kjøkken med kjøleskap, kaffekoker, (mikroovn) 220 volt, bagasjeplass. Alt dette får du i våre luksus mini- og turistbusser fra 16- 84 seter som alle tilfredstiller Euro 6 miljøkrav. Dersom du ønsker sittegrupper og internett tilbyr vi 5***** premium luksusbusser.

Vi garanterer at du får en fast pris på leie av buss som inkluderer alt du ber om. Dermed er det ingen overraskelser i tillegg, Det er vårt løfte og garanti. Priser på leie av busser er i hovedsak basert på størrelse/type buss, antall kilometer og brukte timer. Derfor er det naturligvis billigst med minibuss på en kort strekning med lite venting og dyrest på en turbuss med lang kjøring og mye venting.