Maxi taxi

Maxi taxi med opptil 20 seter

Har du behov for maxi taxi? Vi har romslige minibusser med 16 og 20 seter som er perfekt for mindre grupper som skal på korte eller lange turer. Vi kjører gruppen til reisemålet i moderne busser med alle fasiliteter.

Kjør maxi taxi til julebord, skoletransport og pasienttransport – eller skal du kanskje på hyttetur med gjengen? Reis enkelt og komfortabelt med minibuss fra Jenssen Turbuss.

maxi-taxi-med-passasjerer-jenssen-turbuss
Enkelt og fleksibelt

Bestem når du vil dra

Med en maxi taxi slipper man å være avhengig av rutetider og kollektivtransport, og man får en egen buss som kjører dit man vil – når man vil. Du får med andre ord stor fleksibilitet til å bestemme reisen selv.

Trygt og sikkert

Erfarne sjåfører skaper trygghet

Din sikkerhet er svært viktig for oss, og vi har gode rutiner for alle som kjører bussene våre. Sjåførene får grundig opplæring i de ulike bussene, slik at de kan frakte hele gruppen trygt frem til reisemålet. De er også trent i å håndtere ulike scenarier i forbindelse med uforutsette hendelser og ulykker.

maxi-taxi-bussjåfør-jenssen-turbuss
God komfort

Nyt turen med egen sjåfør

Alle bussene våre har regulerbare skinnseter med setebelte og god komfort. Enkelte av de mindre bussene som brukes til maxi taxi har også bord ved hvert sete. Vi bruker egne sjåfører, så her er det bare å lene seg tilbake og nyte turen. Bruk tiden på gode samtaler og å planlegge hva som skal skje når dere ankommer reisemålet.

Miljøvennlige minibusser

Trenger du maxi taxi for inntil 20 personer, er Jenssens minibusser et miljøvennlig og sikkert valg. Alle bussene, store som små, kjører på miljømotor Euro 6, som er den mest miljøvennlige motoren med lavest utslipp. Ifølge Transportøkonomisk Institutt, har busser som tilfredsstiller Euro VI-kravene ca. 30 ganger lavere utslipp av NOx enn forrige generasjon busser.

Godkjente sikkerhetssystemer om bord

I alle bussene våre er det installert sikkerhetssystemer som ABS, ASR, ESP, ACC og ryggekamera for å sikre en trygg busstur. I tillegg er det montert alkolås hos sjåføren. Bussene blir sjekket jevnlig for feil og mangler, og vi sender ikke ut en maxi taxi hvis den ikke har godkjent alle punktene på sjekklisten.

Andre fasiliteter

Alle bussene til Jenssen Turbuss er utstyrt med USB-ladepunkt og noen har uttak med 220 volt. I tillegg finner du DAB-radio, CD-spiller, mikrofon og DVD-spiller (kun i enkelte busser) om bord som kan bidra til underholdning på reisen. Bussene har selvfølgelig også et velfungerende klimaanlegg som sørger for at du får en behagelig temperatur og inneluft hele reisen.

Selv de mindre bussene har god plass i bagasjerommet og tilhengerfeste, hvis man trenger mer bagasjeplass. Det er også rullestolrampe ombord.

Maxi taxi i Oslo og Viken

Jenssen Turbuss har sitt nærområde i Oslo og Viken, og vi kan frakte dere overalt dit dere vil. Kontakt oss gjerne for mer informasjon, eller klikk her for å bestille maxi taxi.